Politika

Direktno.rs

31. 05. 2020. 18:24 28

Razvojni put bezobzirne državne sekretarke VREĐANJE, SALUTIRANJE, STAN...

Državna sekretarka MUP-a Biljana Popović Ivković navukla je gnev i zgražavanje celokupne javnosti nakon gostovanja u jutarnjem programu na televiziji sa nacionalnom frekvencijom kada je Igora Jurića, osnivača "Fondacije Jurić" tokom rasprave upitala "gde je bio kada mu je dete oteto i ubijeno". To je bio najskandalozniji, ali svakako ne i jedini njen ispad u javnosti.

Popović Ivković od 2014. godine obavlja funkciju državnog sekretara u Ministarstvu unutrašnjih poslova, a od trenutka "zasedanja u fotelju", nije se istakla ni po čemu pametnom i relevantnom za tu funkciju, već je pažnju skretala uvredama na račun političkih oponenata, odgovarajući im drsko, vređajući ih i ne krijući manjak smisla za humor, ali i argumenata.

- I iskrena da budem, ja moram da vam kažem, Dragan Đilas, ja sam neko ko misli da lepota dolazi iznutra, al’ taj čovek je zaista ružan i spolja i iznutra - rekla je Ivkovićeva za predsednika Stranke Slobode i pravde Dragana Đilasa, gostujući na TV Pink.

Naravno, nije poštedela ni ostale pripadnike opozicije, optuživši člana DS-a Balšu Božovića za povezanost sa organizovanim kriminalom i Darkom Šarićem, iako Božović nijednog trenutka nije bio uhapšen zbog toga, naročito ako se ima u vidu da ga je optužila državna sekretarka MUP-a.

- Balša Božović je ološ, predstavnik stranke koja je štitila Darka Šarića, trgovca narkoticima, glavni investitor u vreme DS, koji je ubio stotinu naše dece. Taj ološ od Balše Božovica traži da kršimo zakon - rekla je jednom prilikom. 

Bivšeg predsednika Pokreta slobodnih građana Sašu Jankovića etiketirala je kao "izdajnika i albanskog lobistu"...

Ovo su samo neki od javnih istupa Biljane Ivković Popović, a obično dolaze kao odgovor na pitanja koja su od značaja za javnost. Kao na primer, odakle joj stan od 193 kvadrata koji je prijavila Agenciji za borbu protiv korupcije u septembru 2019. godine i kako je moguće da stan koji košta skoro pola miliona evra plaća platom od 180.000 dinara.

U katastaru je na kraju utvrđeno da stan ipak nema 193 kvadrata, već 211.

Biljana Popović Ivković ostaće upamćena i po gafu sa Aerodroma "Nikola Tesla" u kada je u novogodišnjoj noći obišla pripadnike Uprave granične policije. Oni su joj salutirali, kao i ona njima.

Već sutradan Biljana Ivković Popović otputovala je u Dubai. Skromno, razume se, biznis klasom, u kojoj je karta 2.000 evra po osobi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 28

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati