Politika

Direktno.rs

25. 05. 2020. 20:39 9

VUČIĆEVA KAMPANJA "Otvorio sam 150 fabrika"

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić održao je drugi onlajn skup u okviru predizborne kampanje. Govorio je kako je Srbija pokazala u prethodnom periodu koliko je spremna, da je sam otvorio više od 150 fabrika i da imamo ekonomski rast koji nijedna zemlja nema.

- Iako neki pokušavaju da ismeju našu zemlju, mnogo toga smo postigli. Razmišljao sam o čemu da pričam, i ja ću vam otkriti malu tajnu: za svako moje obraćanje ja imam određeni broj tema. Moja namera je da sa vama večeras razgovaramo malo drugačije, da pričamo o nekim iskustvima koja sam prošao i šta treba da znamo ako hoćemo da Srbija krupnim koracima grabi u budućnost - rekao je Vučić.

Dodao je kako danas svi znaju kako da budu protiv nekoga, da kritikuju, a niko nema konstruktivne predloge.

- Mi smo u prethodnom periodu pokazali šta znamo i šta možemo da uradimo, a i da znamo da slušamo kritike. Važno je da ljudi gledaju šta smo sve uradili, nove pruge, bolnice, fabrike... To je suština svega. Danas imamo ekonomski rast od 5.1 %, nijedna druga zemlja nije ispred. To vam kažem ne zato što će vam posebno značiti ti brojevi. Ništa to vama koji razmišljate o budućnosti ne mora da znači. Ali sam siguran da će značiti našoj deci. To znači da Srbija brže od ostalih napreduje. Ne znači da živimo bolje od Nemačke, ali ćemo razliku od 70 ili 80 godina brže smanjiti na minimum - rekao je Vučić.

On je naglasio da su "teške reforme sprovedene od 2014. godine da bi bile sprovedene sistemske promene", i rekao je da smo morali i sebe da menjamo, da radimo mnogo i više nego što smo radili ranije.

- Sam sam otvorio više od 150 fabrika u Srbiji. Da ovi pre nas nisu ugasili stotine fabrika gde bismo danas bili. Ono što je važno je da su u tim fabrikama ljudi. Tamo radite vi i vaše porodice - rekao je Vučić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati