Politika

[ Izvor: Beta ]

21. 05. 2020. 10:23 1

"Nemoguće da Vučić izgubi izbore koje on sam organizuje"

Potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević izjavio je da je trenutno nemoguće zamisliti da predsednik Srbije Aleksandar Vučić izgubi na izborima koje organizuje, ali da ga je bojkotom izbora moguće pobediti.

 

- Ostavljen da na izborima izadje sam sa svojim trabantima i slavodobitno pobedi uzevši 98 odsto glasova, što bi značilo da niko od one opozicije koja drži do potrebe da Srbije bude pravna, demokratska država, ne izadje, bilo bi mu kao u onoj Andersonovoj bajci... - kazao je Kovačević za nedeljnik Vreme.

Kovačević je rekao da ideja bojkota izbora nije propala, "zato što je vlasnik glasova narod i on odlučuje o bojkotu".

- Ko može mene da natera da izadjem na izbore, na to blatnjavo pojilo u kome su pre toga guske prale noge, ako ja to neću - dodao je.

Govoreći o Pokretu slobodnih gradjana (PSG), koji će učestvovati na izborima 21. juna, i predsedniku tog pokreta Sergeju Trifunoviću, Kovačević je ocenio da je svrha stranaka koje izlaze na izbore da budu "smokvin list" koji bi trebalo da "sakrije golotinju".

- Politika traži celog čoveka, a Sergej ako hoće da se bavi politikom treba da prestane da se bavi glumom. Po mom mišljenju, ako tako bude, gluma će izgubiti a politika neće dobiti ništa (...) Ne znam ni kakav je program ni poetika PSG - kazao je on.

Za Novu stranku i njenog lidera Zorana Živkovića je Kovačević kazao je da smatra da greše što izlaze na izbore, ali da Živkovića poštuje zbog njegove doslednosti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati