Politika

Direktno.rs

01. 05. 2020. 14:21 7

Čučković oplemenio političku scenu u Srbiji (FOTO)

Ukoliko bi u jednoj državi političari i funkcioneri trebalo da budu najuspešniji i ljudi najsposobniji, uzorni, u službi svojih građana, sudeći po načinu na koji se obraća javnosti, predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković svakako ne bi u takvoj državi mogao imati na značaju.

Naime, svedoci smo da je u Srbiji politička scena pretvorena u rijaliti šou, koji građani debelo plaćaju i ispaštaju. A na toj sceni se, kao u rijalitiju, pojavljuje gotovo isti profil ljudi, sa gotovo istom retorikom. Tome u prilog govori i status Čučkovića na Facebook-u pod nazivom "KORONA LEŠINARI U ŠETNJI".

- Izašao Mrki da prošeta Murara po "Stočnjaku" kad nalete na narod. Zove šefa Đilasa da ga izvesti ovaj kaže pusti me u pm puko sam 60h evra na kazne za ludake ispred Skupštine treba da plaćam sad i vas dvojicu. Ne šefe, ne brini: Murar je moj pas - napisao je Čučković.

Osim što u rečenicama nema zapetu, Čučković nema ni smisla za humor. Ali ne ispunjava ni drugu "potrebnu" funkciju - ne čini političku scenu smešnom. Ovakvom komunikacijom čini je - žalosnom, što ona u Srbiji svakako jeste.

Kako li bi tek izgledalo da treba da je oplemeni i da uvaži neistomišljenike? Da treba da usvoji neki predlog koristan za građane? I onda postane jasno gde počinje sa stvaranjem podele u društvu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati