Politika

Direktno.rs [ Izvor: Cenzolovka ]

30. 04. 2020. 15:19 8

NAPAD NA DIREKTNO.RS U SKUPŠTINI Poslanik SNS nas 16 puta spomenuo (VIDEO)

Poslanik Srpske napredne stranke Aleksandar Marković napao je juče tokom rasprave u Skupštini Srbije portal Direktno.rs i jedan broj nezavisnih medija zbog, kako je uskliknuo, neprekidne kampanje koju tokom vanrednog stanja vode protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića „svim sredstvima, po svaku cenu i na svakom mestu“.

Ističući, iscrpno, šta je sve vlast s predsednikom Srbije na čelu učinila za građane Srbije u uspešnoj borbi protiv pandemije kovid 19, poslanik Marković je 16 puta spomenuo portal Direktno.rs, sa osvrtom na neke od tekstova koje smo objavljivali i rekao da postoji „i ona druga strana“ koja tokom vanrednog stanja vodi „besomučnu kampanju protiv Aleksandra Vučića, Vlade Srbije, državnih i funkcionera SNS, ali, nažalost, i protiv zdravstvenih radnika“.

Ta svakodnevna kampanja, po njegovim rečima, vodi se sa „medija koji pripadaju Draganu Đilasu i Savezu sa Srbiju“, a pored portala Direktno.rs, napao je i druge slobodne medije - N1, Novu S, TV Šabac, Vreme, NIN, Nedeljnik, portale Istinomer, Raskrikavanje, pa zatim spomenuo „razne krikove, birnove, cinsove i sve ostale, koji su, kako je rekao, u neprekidnoj kampanji koja traje 24 časa dnevno 7 dana nedeljno, a koja za cilj ima isključivo napad na Aleksandra Vučića svim sredstvima, po svaku cenu i na svakom mestu“. 

Markoviću, baš kao i njegovom gazdi očigledno smetamo jer objavljujemo istinu i iz dana u dan ukazujemo na njihov nerad, nesposobnost i neznanje. Baš zato je celo Markovićevo izlaganje u Skupštini bilo usmereno upravo na rad slobodnih medija, koji se trude da nesmetano i pravovremeno obaveštavaju građane Srbije.

Gospodine Markoviću, možete da nas napadate, ali ne možete da nam zabranite da iznosimo istinu!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati