Politika

Direktno.rs

31. 03. 2020. 22:28 10

DOKLE IDU MRŽNJA I BOLEST Đilasu prete smrću na Fejsbuku!

Odavno je poznato da su bahatost, pretnje i ucene glavni aduti Srpske napredne stranke, na čelu sa njenim liderom Aleksandrom Vučićem. Od armije botova koju ta stranka ima, neretko viđamo i pretnje smrću opozicionim liderima.

Najnovija pretnja smrću, ovog puta na račun predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, dolazi od izvesnog S. I.

Bio on bot vladajuće stranke ili ne, svakako stoji da je njegovo izlaganje najblaže rečeno bolesno.

Na jedan od komentara na Fejsbuku, izvesni S. I. je odgovorio: Dok ne dobije metak u čelo, a dobiće uskoro (na Đilasa mislim).
Na osnovu njegovog profil može se zaključiti da je iz Beograda, a da li će se Tužilaštvo po službenoj dužnosti pozabaviti njegovim pretnjama, ostaje da se vidi.

Ovo je, inače, jedan od 10.000 komentara na Đilasovo obraćanje Aleksandru Vučiću da Srbija funkcioniše zahvaljujući svojim ljudima, a ne vlasti koju ima.

U komentarima ispod video snimka može se videti da dominiraju simpatizeri i plaćenici SNS-a, među kojima je i pretnja smrću S. I., što dovoljno govori koliko ih je obraćanje lidera SSP pogodilo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati