Politika

[ Izvor: Beta ]

19. 02. 2020. 17:57 1

"U bojkotu je cela prava opozicija"

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da u borbi za promenu sistema ne može biti kompromisa i da bojkot "lažnih izbora" mora biti totalan i bez izuzetka, jer se "protiv režima ne može boriti dogovorima" i pravljenjem "fantomskih grupa građana" koje, kako tvrdi, služe samo da bi se dobile privilegije i još neko odborničko mesto.

- Ne možete istovremeno pristajati da parazitirate na sistemu i imati aspiracije da ga promenite. Drago mi je da je cela prava srpska opozicija u bojkotu. Oni koji se još premišljaju, oni nam ni ne trebaju, a ko ide na lažne izbore sa Vučićem 26. aprila, želimo mu svu sreću - rekao je Jeremić u Kragujevcu kod štanda Narodne stranke.Jeremić je pozvao građane da "bojkotuju sistem" i "izbornu farsu" - izbore najavljene za 26. april.

- Bojkot - to je naša poruka. Bojkot poimanja politike i bavljenja javnim poslom zbog lične koristi. Sve dok bude tako, neće biti izlečenja. Bojkot znači žrtvu, jer bavljenje javnim poslom u normalnoj državi znači žrtvovanje zarad višeg interesa i interesa naroda - rekao je Jeremić.Potpredsednik Narodne stranke i poslanik u Skupštini Srbije Miroslav Aleksić rekao je da je bojkot početak kampanje za slobodne izbore.- U bojkotu nema mesta za one koji su spremni da zarad kalkulacija i 'šibicaranja' prodaju veliku ideju. Nema kompromisa ako želimo da se izborimo za budućnost naše dece. Ne želim da Aleksandar Vučić brine o budućnosti naše dece, što je slogan SNS-a. Oni će brinuti o njihovoj deci, ali to znači da naša deca odlaze iz Srbije i leče se SMS porukama. Na to ne smemo pristati. Samo je bojkot pobeda za Srbiju - kazao je Aleksić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati