Politika

[ Izvor: B92/Beta ]

15. 02. 2020. 09:11 5

Vučić: Neću da lažem narod

Predsednik Srbije Aleksanda Vučić izjavio je da se Srbija bori za svakog čoveka na Kosovu i Metohiji, ali da neće da "laže narod" o stvarnoj situaciji.

- Ako mislite da ima mnogo toga oko Kosova što mi držimo u rukama, ajde, ljudi, nemojte, molim vas, nismo deca nismo naivni. Borimo se za svakog čoveka na KiM, ali neću da lažem narod i kažem da će sve da bude naše u narednih 300 miliona godina - rekao je Vučić

On je istakao i da priče da je "veleizdajnik" jer je navodno obećao Amerikancima predaju Kosova i da zato sada SAD i EU ne podržavaju bojkot opozicije predstojećih izbora, sluša od 2012, i istakao da, međutim, "ljudi na Kosovu nisu ludi, i znaju tačno ko ih podržava i ko radi za njih".

Vezano za predstojeće izbore u Srbiji, Vučić je ocenio da su "sudbinski važni" jer će na njima, kako je naveo, građani birati "da li ćemo nastaviti putem rada i napretka ili ćemo zemlju vratiti u ruke tajkunima i onima čija je jedina politika nasilje".

On je za današnji Informer najavio da će izbore raspisati 1, 4. ili 6. marta.

Vučić je naveo i da će "najviše četvoro" sadašnjih ministara iz redova Srpske napredne stranke (SNS) ostati u Vladi Srbije ako SNS pobedi na predstojećim izborima. 

- Zadovoljan sam Anom (premijerka Ana Brnabić) i sa još nekolicinom ljudi. Biće velikih promena, u to budite uvereni. Možda dva ili tri ministra iz SNS ostanu od sadašnjih, četiri najviše. Nije fer da govorim o ministrima iz drugih stranaka pre nego što se izjasne njihovi stranački lideri - naveo je Vučić. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati