Politika

[ Izvor: Beta ]

25. 01. 2020. 09:03 3

Mićunović: Očekivao sam oštriju reakciju DS i SzS na tvit Obradovića

Nekadašnji predsednik Demokratske stranke Dragoljub Mićunović izjavio je da ga ne interesuje lider Dveri Boško Obradović, ali da jeste očekivao oštriju reakciju Saveza za Srbiju i Demokratske stranke nakon Obradovićevog tvita, piše list Danas.

Na pitanje da li je očekivao oštriju reakciju rukovodstva DS-a i SzS-a nakon što ga je Obradović "izvređao na društvenim mrežama", Mićunović je rekao "naravno da jesam", ali da je očekivao i oštriju reakciju SzS-a koji čine bivši funkcioneri DS-a.
"Mene ne interesuje politički huligan i antievropljanin Boško Obradović, koji pokušava da u naš politički život uvede tabloidno prostaštvo. Uvek je bilo onih koji hoće da postanu nešto vređajući one koji su neko", rekao je Mićunović u intervjuu za Danas.

Prema njegovim rečima, da je bojkot besmislen govorio je "i pre godinu dana i kasnije više puta".

"Govorio sam i na Glavnom odboru stranke i protiv ulaska u Savez za Srbiju sa Dverima, nije bilo nikakve reakcije. Sada odjednom na izjavu u Blicu stiže iz Dveri ova 'tabloidna žuč", rekao je Mićunović.

Dodao je da je protiv bojkota jer se u poslednjih 30 godina pokazao "neuspešnim i pogrešnim", ali i zbog toga što su skoro sve članice UN-a izabrale reprezentativnu demokratiju kao ustavni poredak.

"Slobodnim i kontrolisanim izborima vlast se osvaja ili gubi. Postoje medjunarodna i unutršnja kontrola. Ne možete na takmičenjima da pobedite ako ne učestvujete", rekao je Mićunović.

Dodao je da se vlast, "doduše, može osvojiti i revolucijom", ali da do sada tu varijantu "niko nije zastupao".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati