Politika

Direktno.rs

24. 01. 2020. 16:14 0

Boško Selakoviću: Što ga brani kad ga ne odbrani?

Predsednik Dveri Boško Obradović obratio se zvaničnim pismom Nikoli Selakoviću, fukncioneru SNS i generalnom sekretaru Srbije Aleksandru Vučiću.

Obradović je u četvrtak održao konferenciju za medije u Narodnoj skupštini, posle čega se oglasio Selaković.

On je stao u odbranu predsednika Srbije, a kako Obradović ističe, prilikom tog čina nije odgovorio ni na jedno pitanje koje je upućeno šefu države.

- Da li je tačno da je Milo Đukanović upoznao Vučića sa Stankom Subotićem Canetom?
- Da li je tačno da su nakon dolaska na vlast SNS ukinute sve optužnice protiv Subotića u Srbiji?
- Da li je tačno da aktuelni predsednik Srbije za osam godina vlasti niti jednom nije posetio Crnu Goru?
- Da li je tačno da za osam godina vlasti Aleksandar Vučić nikada nije izgovorio niti jednu jedinu reč protiv Mila Đukanovića i da uvek koristi termin „crnogorski režim“ i nikada ne pominje ime Mila Đukanovića?- Da li je tačno da iza projekta „Beograd na vodi“ nema nikakvog arapskog investitora, već je u pitanju poslovni ortakluk i privatna investicija Vučića i - Đukanovića koja se samo „pere“ preko arapskih firmi?
- Da li je tačno da je uloga Muhameda Dahlana, bliskog prijatelja obojice predsednika, upravo u ovom „pranju para“ za njihov račun?
- Da li je tačno da je Vladimir Beba Popović specijalni medijski savetnik obojice predsednika?
- Da li je tačno da su na račun Bebe Popovića u jednoj austrijskoj banci Milo i Vučić zajednički uplatili pet miliona evra za njegove usluge?
- Da li je tačno da država Srbija do dana današnjeg nema niti jednu zvaničnu reakciju prema državi Crnoj Gori ili međunarodnim institucijama zbog donošenja skandaloznog zakona o slobodi veroispovesti u Skupštini Crne Gore?
- Da li je tačno da je na sastanku sa članovima Svetog arhijerejskog sabora SPC u maju mesecu prošle godine Vučić najviše vređao i napadao mitropolita Amfilohija i da je tada nastala nova narodna izreka „Plaši se kao Vučić od Amfilohija“, pa sada sa Milom kuje planove protiv Mitropolita?

O tome da je Vučić fasciniran Milom Đukanovićem i da bi voleo da bude kao on i da vlada 30 godina kao Milo u Crnoj Gori, nema potreba da diskutujemo. Izražavamo nadu da će obojica uskoro istovremeno zajedno pasti i sa vlasti.

Boško Obradović, Predsednik Dveri - navodi se u saopštenju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati