Politika

Direktno.rs

23. 01. 2020. 11:17 1

"Možeš li, čoveče, bar jedan dan da ne lažeš?"

Kakav čovek treba da budeš da lažeš čak i kad si na obeležavanju 75 godina oslobađanja Aušvica i to u svetom gradu kakav je Jerusalim - rekao je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji se i u Jerusalimu bavio Đilasom.

- Pa možeš li, čoveče, bar jedan dan da ne lažeš? Jedan dan da ne spletkariš, vređaš, lažeš, huškaš ljude jedne na druge. Jedan dan da budeš državnik, a ne Šeseljev radikal - pitao je Đilas predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas rekao je da se bori za zemlju bez podela, bez mržnje, bez agresije, bez teških reči, i poručio je da "ni ovog puta od toga neće odustati".

- Svaki sukob unutar opozicije je loš i šteti zajedničkoj borbi. Odgovor na svaku Vučićevu laž je konkretan plan koji sam izneo kako da se živi bolje za šest meseci, a dobro za četiri godine. I tim planom odgovaraću ubuduće na svaku narednu laž i optužbe koja dolazi od strane vlasti i njenih satelita - rekao je Đilas.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da stranka Dragana Đilasa sigurno neće izaći na predstojeće parlamentarne izbore jer, kako je rekao, "Đilas ne želi da mu narod pokaže koliko malo glasova može da dobije", kao i da on stoji iza sukoba Obradović Mićunović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati