Politika

Direktno.rs

22. 01. 2020. 20:42 3

"INFORMEROV" REČNIK Vučićević: P......, ništice!

"Informer", udarna pesnica SNS i Aleksandra Vučića, oduvek je bio prvi u izvrtanju činjenica i inverziji stvarnosti. Od srede su uveli i novu reč u srspki jezik: ništica. Što mu dođe kao neka nula, ili rečnikom glavnog urednika režimskog tabloida pič....

Izvesna Vladanka Malović, šefica informativne službe Srpske napredne stranke, bivša okosnica Vojislava Šešelja, koja se na društvenoj mreži Tviter, sa zvaničnog naloga SNS političkim neistomišljenicima obraća sa "fašistički lopovi", "fašističke lopovčine", "magarčine", "džukele", napala je u svom stilu Dragana Đilasa, predsednika Stranke slobode i pravde, koji je kritikovao spot kojim SNS crta metu Mariniki Tepić, kao što su to preko "Pinka" pre malo više od dve godine radili ubijenom Oliveru Ivanoviću.

- E da... evo je i Vladanka, Vučićeva čuvarka medijske stege. Misli, uvek će moći u konsalting, samo je radila svoj posao. Misli, neće ovo nikad proći. Bolje vidite šta ćete posle i kako se nosi ta količina prljave savesti - reagovao je na svom tviter nalogu Borko Stefanović, zmenik predsedsnika SSP.

I onda je falio samo on: Dragan J. Vukićević, ponos novinarske profesije, da umeša prste, prospe neki novi termin u srpskom jeziku, i usput pokaže kako je to nezavisno i slobodno novinarstvo i list koji zastupa.


- Pretiš ženi, junačino? Mnogo si hrabar? Pizdo! Ti si jedna mala, bedna, uolašena ljudska ništica, tačnije rečeno pič..... Talno to si ti. I to ćeš zauvek i ostati. Niko i ništa - rečit je i kulturan bio glodur "Informera".

Nervoza, panika, pometnja... Šta li je? Proći će sve ovo. A sutra? Šta ćete sutra, zaista?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati