Politika

neprimerebno

06. 01. 2020. 21:27 3

NEPRIMERENO Jovanov prostački na Badnji dan

Potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov na Tviteru je reagovao na intervju Bojana Pajtića na portalu Direktno.rs, a to je uradio na način koji ne priliči funkcioneru vladajuće stranke.

Naime, Bojan Pajtić, nekadašnji predsednik Demokratske stranke, u pomenutom intervjuu je kritički govorio o aktuelnom režimu rekavši, između ostalog, da bi trebalo "raskrinkati diktatorsko-mafijašku vladavinu Aleksandra Vučića".

Međutim, njegov intervju je prostački komentarisao visoki funkcioner Srpske napredne stranke Milenko Jovanov, koji nije birao reči na Tviteru.

- Glavni kriminalac, koji od poligrafa beži kao đavo od krsta, preporučuje svoje brabonjanje za Đilasov portal... Ali, ok. Nisu bili u stanju da zadovolje građane, ali možda zadovolje jedan drugog - ostavio je degutantnu poruku Jovanov na ovoj društvenoj mreži.

Pitanje je samo da li je ovakav rečnik primeren potpedsedniku stranke koja je na vlasti?

Za razliku od tvita Milenka Jovanova, mnogo je više pozitivnih reakcija i ljudi koji su sa odobravanjem komentarisali sve ono što je Bojan Pajtić rekao u intervjuu za Direktno.rs.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati