Politika

Direktno.rs [ Izvor: FoNet ]

16. 12. 2019. 09:34 0

"Spreman sam da svedočim u Hagu"

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da Jetljir Ziberaj, savetnik Badžeta Pacolija, iznosi laži o dokumentima socijalista o progonu Albanaca i istakao da je spreman da ide u Hag i da svedoči protiv Ziberajevih šefova iz vrha prištinske vlasti, koji su predvodili terorističku Oslobodilačku vojsku Kosova.

Koliko je Kosovo država, toliko je verodostojan taj izveštaj SPS o kojem halucinira Ziberaj, ali nije halucinacija, nego realno stanje, da više od 200.000 proteranih Srba sa Kosova i Metohije duže od dve decenije ne mogu da se vrati kući, rekao je Dačić za Novosti.
Na taj način Dačić je reagovao na tvrdnju Ziberaja da poseduje zapisnik sa sednice Izvršnog odbora SPS iz februara 1999. godine, u kome se govori o nameri da se prikriju masakr i masovno proterivanje Albanaca sa Kosova. Ziberaj je rekao da bi na osnovu toga Specijalni sud trebalo da pozove Dačića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati