Politika

Direktno.rs

11. 12. 2019. 09:40 1

"Vučić i Popović Ivković obmanjuju javnost da bi prikrili afere"

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i lider Dveri Borško Obradović, izdali su zajedničko saopštenje, kako se navodi, "povodom neistina koje su izneli predsednik Srbije Aleksandar Vučić i državna sekretarka MUP-a Biljana Popović Ivković, a sve sa ciljem da prikriju "Jovanjicu", "Krušik" i druge afere".

 

- Građani Srbije su juče, 10. decembra, od državne sekretarke MUP-a Biljane Popović Ivković saznali: da su Dragan Đilas i Boško Obradović povezani sa narko mafijom, da kriminalizuju policiju jer su u familijarnim i kumovskim vezama sa narko - dilerima, da javnost spekuliše da je Boško Obradović kum sa izvesnim Tocilom, koji je uhapšen zbog dilovanja droge, da je Dragan Đilas u zagrljaju uhapšenog narko dilera, brata njegove žene, da je pitanje u kakvoj je vezi Boško Obradović sa narko - dilerom koji je trovao našu decu, te da obojici smeta hapšenje narko - dilera u Srbiji - navodi se u saopštenju.

Oni su potom naveli i šta je istog dana u 21:55 na televiziji "Pink" izjavio Aleksandar Vučić, koji se građanima Srbije obratio iz Atine.

- Građani su od Vučića mogli da čuju da se pojavila fotografija Dragana Đilasa sa istaknutim narko - dilerom, da Boško Obradović i Dragan Đilas progone policajca Gorana Papića jer je on svojim rukama uhapsio narko - dilera koji je na slici sa Draganom Đilasom, da i Đilas i Obradović organizuju osvetu nekome ko je štitio zakon, da Đilas i Obradović progone one, koji brinu za našu decu i hapse i progone narko dilere bliske njima.

Uzevši u obzir gore navedeno, Đilas i Obradović poručuju da se "sve ovo dešava u jeku slučaja "Jovanjica" u kome je otkriveno da se na plantažama, koje su povezane sa samim vrhom SNS-a umesto paradajza uzgaja marihuana, kao i u jeku slučaja "Krušik" u kome je otkriveno da su Aleksandar Vučić i njegovi najbliži saradnici upleteni u korupciju i kriminal oko trgovine oružjem".

- Gde i kako možemo nas dvojica da saopštimo građanima Srbije da i državna sekretarka MUP-a i Aleksandar Vučić namerno obmanjuju javnost, da nas namerno svrstavaju u narko - mafiju, i da oboje znaju da to nije istina? Treba li jedan od nas dvojice da obaveštava javnost da mu neki uhapšeni kriminalac nije kum, a drugi da saopštava da nema ženu, pa samim tim ni šuraka? Treba li da obaveštavamo javnost o bivšim partnerkama i njihovim porodicama? - upitala su njih dvojica.

Lider Dveri i predsednik SSP su upitali i da li je potrebno da demantuju da ne progone policajce i da ne štite narko-dilere.

- Gde tačno mi možemo to da saopštimo javnosti? U koju situaciju smo stavljeni obojica? U istu onu u koju je stavljen svako ko naglas govori o organizovanoj kriminalnoj grupaciji koja se zove Sprska napredna stranka.

Oni su potom naveli da im uvek ostaje predlog "da idu od vrata do vrata, pozvone, predstave se i zamole ljude da uđu da objasne da nisu dileri droge".

- I da se sve to dešava zbog slučaja "Jovanjica". Ostalo vreme možemo da potrošimo na objašnjavanje šta je zapravo "Jovanjica", pošto 80% Srbije nema nikakvu informaciju o tome. Kao ni o "Krušiku", ni plagijatu Siniše Malog, nepostojećim diplomama Nebojše Stefanovića, postojećim sumnjivim poslovima njegovog oca, ratu kriminalnih klanova u SNS, i svemu za šta bi nam trebalo godinu dana. I još samo par minuta da objasnimo da nismo fašisti, manijaci, lopovi, kriminalci, siledžije, izdajnici, sve što cela Srbija o nama sluša svaki dan. I ono najvažnije, da građanima objasnimo da im nikad neće biti bolje sa Aleksandrom Vučićem i da ih on laže doslovno svaki dan - ističu Dragan Đilas i Boško Obradović.

Naveli su potom, da je ovo "izuzetan pomak u unapređenju izbornih uslova".

- Državna sekretarka i Aleksandar Vučić su svesno svojim izjavama obmanuli javnost u Srbiji time što su nas označili kao ljude bliske narko-dilerima. Ovo je izuzetan pomak u unapređenju izbornih uslova i napredak u razvijanju demokratije u Srbiji. Oni znaju sa kojim ciljem to rade. Mi takođe znamo naš cilj. Da oslobodimo zarobljenu Srbiju. Prvi korak u borbi za slobodnu Srbiju su slobodni i fer izbori. Od te borbe nećemo odustati bez obzira na sve što nam režim svakoga dana priređuje - zaključili su Đilas i Obradović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati