Politika

Direktno.rs

09. 12. 2019. 16:45 0

"Gde je Petronijević, možda se krije na kumovoj Jovanjici"

Članica Glavnog odbora Stranke slobode i pravde, Bojana Savić, upitala je gde se nalazi gradski većnik Dragomir Petronijević, čiji je kum vlasnik plantaže marihuane "Jovanjica".

- Sve besmislene i izmišljene optužbe koje na račun Dragana Đilasa i Marka Bastaća recituje Aleksandar Mirković, jesu pokušaj da se sakriju činjenice o tome kako je vrh gradske vlasti u Beogradu umešan u slučaj “Jovanjica - ocenila je Bojana Savić iz beogradskog odbora Stranke slobode i pravde.

Navela je da Mirković mora da informiše građane prestonice gde se nalazi Petronijević, pomoćnik zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića.
- Umesto starih laži, Mirković ima obavezu da informiše Beograđane gde je i šta radi član Veća grada Beograda, Dragomir Petronijević, čiji kum je vlasnik državne plantaže marihuane. Da li se krije baš na plantaži, koja je postala deo obračuna klanova unutar SNS-a, pošto otkako je podatak o njegovoj povezanosti sa Koluvijom postao javan, kao da je u zemlju propao - upitala je Bojana Savić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati