Politika

[ Izvor: FoNet ]

09. 12. 2019. 13:12 0

Aleksić: Krivična prijava protiv Vučića i Vučevića

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da će podneti krivične prijave protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za krivično delo lažno prijavljivanje i ometanje pravde.

"Očekujem da Vučević bude odmah uhapšen, kao što je odmah uhapšen i lažni kupac Univerziteta Megatrend Dejan Đorđević kada je lažno prijavio da su ga napala nepoznata lica i da je nad njim izvršeno razbojništvo“, naveo je Aleksić u pisanoj izjavi.

Aleksić je istakao da se na podnošenje prijave protiv Vučića i Vučevića odlučio jer su oni odbili njegovu ponudu da im pomogne u sastavljanju krivične prijave tako što bi naveo sve dokaze o slučaju "Jovanjica" i zato što tužilaštvo nedeljama ne odgovara na njegov poziv da objavi odgovore na sva pitanja koja je postavio u vezi sa tom aferom.

"Očigledno je da farsa podnošenja krivične prijave Vučevića protiv Vučića i njegovog brata, odnosno režima protiv samog sebe, služi samo za ometanje pravde i za medijsku manipulaciju i sluđivanje građana i to je do sada najjači udarac na pravosuđe, koje je naprednjački režim potpuno ponizio“, naveo je Aleksić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati