Politika

[ Izvor: N1 ]

07. 12. 2019. 12:37 0

"O ostavci Babića odlučuje Vlada, možda čekaju kraj mandata"

Odluka o prihvatanju ostavke direktora Koridora Zorana Babića je pitanje za Vladu Srbije, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić i rekao da snimak sa naplatne rampe Doljevac porodica Stanike Gligorijević može da vidi kad poželi, ali da je jeziv.

- To je pitanje za Vladu zašto nije postavljen drugi direktor ili čekaju da mu se mandat završi zbog završetka jednog koridora. Njegov je posao, dok ne bude postavljen neko drugi, da taj posao obavlja - rekao je Vučić.

Podsetimo, punih deset meseci je prošlo od kako je vršilac dužnosti direktora "Koridora Srbije", Zoran Babić, iz moralnih razloga podneo ostavku na tu funckiju, nakon saobraćajne nesreće 31. januara na naplatnoj rampi Doljevac u kojoj je stradala Stanika Gligorijević. Iako je Babić tada saopštio da se povlači, na direktorskoj funkciji ostao je do danas.

- Što se tiče snimka, ja sam lično posetio tu porodicu nastradale žene, zamolio čoveka i rekao mu ne preporučujem da gleda snimak, a kad god hoće može da dođe da pogleda snimak. Zato što je to pitanje za njega, a ne za vas i za mnoge druge koji neistinama, floskulama i besmislicama pokušavaju da optuže nekoga ko za nešto nije kriv. Dakle, vi stvarno mislite da bih ja mogao da izađem i da kažem da Zoran Babić nije upravljao tim vozilom, a da on to jeste - upitao je Vučić prisutne novinare i dodao:

- Meni se onda postavlja pitanje - a šta je to što posle toga ne možete da kažete, a kakva je to izmišljotina koju posle toga ne možete da izmislite? I to ne govorim o vama kao mediju, već o političarima koji to govore i vama koji to svesrdno podržavate, misleći da ste time nekoga pogodili u neki živac - rekao je, na pitanje novinara, predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je bio na predstavljanju novih helikoptera Vojske Srbije.

Podsetimo, predsednik Vučić izjavio je, u intervjuu za Glas Amerike, krajem avgusta, da će "učiniti sve što je u njegovoj moći" da tom mediju bude pokazan snimak nadzornih kamera sa naplatne rampe kod Doljevca.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati