Politika

[ Izvor: Beta ]

22. 11. 2019. 14:16 0

Macura: Nadam se da će Mali podneti ostavku

Poslanica Stranke moderne Srbije Tatjana Macura izjavila je u raspravi o budžetu da se nada da će ministar finansija Siniša Mali podneti ostavku iz moralnih razloga.

Macura je rekla da "ne želi da učestvuje u linčovanju koje se dešava u javnom prostoru" i da "svakako osuđuje ono što je Beogradski univerzitet utvrdio".

- Mi iz Stranke moderne Srbije znamo odlično kakvim znanjem vi raspolažete i sigurno ste jedan od najpripremljenijih ministara u Vladi Srbije i prosto se pitamo šta vam je u stvari sve ovo trebalo - rekla je Macura i izrazila nadu da će ipak podneti ostavku.Ne pominjući konkretno odluku Univerziteta u Beogradu da je ministar Mali plagirao doktorat, ona je izrazila bojazan da će se ovde stati i da "nećemo doći u situaciju da preispitamo sve slučajeve akademske nečestitosti koje izjedaju društvo nekoliko decenija unazad".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati