Politika

[ Izvor: Beta ]

21. 11. 2019. 21:28 0

"Napadi na namensku industriju orkestrirani, žele da je unište"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su napadi na namensku industriju Srbije "orkestrirani i organizovani" i dodao da "uvek dolaze iz jedne zemlje". 

Obraćajući se novinarima posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, a povodom afere sa objavljivanjem snimka na kom ruski obaveštajac daje novac penzionisanom potpukovniku Vojske Srbije, Vučić je rekao da su fabrike namenske industrije meta čestih napada u poslednje vreme zbog konkurencije, ali i jer zemlja iz kojih ti napadi potiču, obavlja posao za obaveštajne strukture većih zapadnih zemalja. 


- U toku su žestoki napadi na "Krušik", iz mnogo razloga, a napadi na fabriku u Lučanima stalno traju jer hoće da nam je unište, iako je samo u prethodne tri godine uložila četiri miliona evra u mere zaštite. Ne možete ostati vojno neutralna zemlja ako nemate snažnu namensku industriju. I tu ćemo morati da preduzimamo odredjene mere ali i mnogo ofanzivnije da govorimo istinu ljudima - kazao je Vučić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati