Politika

[ Izvor: Beta ]

21. 11. 2019. 18:04 0

Omladina Narodne stranke: Mali da napiše doktorat o kriminalnim radnjama

Omladina Narodne stranke zatražila je od ministra finansija Siniše Malog da ne ispuni sopstvenu želju i pocepa doktorsku disertaciju, nakon što je Etički odbor Univerziteta u Beogradu jegnoglasno odlučio da je prethodni doktorat plagijat, koji će najverovatnije biti poništen.

Kako se navodi u saopštenju Narodne stranke, omladinci su predali pisarnici Ministarstva finansija predlog nove teme doktorata Siniše Malog "Kriminalne radnje i skandali gradonačelnika Beograda od 2014. godine do 2018. godine", kao i pomoćnu literaturu do koje se može doći iz, kako su kazali, slobodnih medija koji su se bavili njegovim "kriminalnim radnjama i skandalima" dok je bio gradonačelnik.


Predsednik omladine Narodne stranke Ivan Gajić rekao je da se oduzimanje doktorskog zvanja neće mnogo odraziti na status Siniše Malog u Srpskoj naprednoj stranci, jer je to "stranka ponavljača" i da on nije ni prvi ni poslednji "u njihovim redovima koji se susreo sa tim problemom".

- Ne smemo zaboraviti da pored Siniše Malog, veliki problem predstavlja i diploma ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića o kojoj se trenutno zbog drugih skandala ne govori često - dodao je Gajić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati