Politika

21. 11. 2019. 14:44 0

Veselinović (SZS): Cela Vlada nek podnese ostavku!

Nakon odluke Odbora za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu, koji je na današnjoj sednici jednoglasno doktorat Siniše Malog proglasio plagijatom, oglasio se i predsedavajući Saveza za Srbiju, Janko Veselinović.

- Jedino što preostaje nakon odluke Odbora za profesionalnu etiku Beogradskog univerziteta da je doktorski rad Siniše Malog plagijat, jeste da Mali i cela Vlada Srbije podnesu ostavke - izjavio je Veselinović.

On je potom izjavio da je ostavka Vlade jedini logičan potez i ispit za demokratske snage u društvu.

- Teško da bi se bilo koja vlada u svetu nakon ovakve afere održala na vlasti, pa iako nemamo demokratiju već autokratiju, ostavka Vlade je jedino logično rešenje, koje i građani očekuju. Ovo je i trenutak kada sve demokratske snage u društvu treba da prevaziđu svoje razlike i usmere se na promenu ovog nakaradnog sistema kroz bojkot izbora dok se ne obezbede uslovi za slobodne i poštene izbore - naveo je Veselinović u pisanoj izjavi.

Veselinović je u ime Saveza za Srbiju uputio čestitke studentima, profesorima i Univerzitetu u Beogradu za, kako je naveo, istrajnost u odbrani akademske čestitosti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati