Politika

[ Izvor: Beta ]

20. 11. 2019. 11:55 1

Mihajlović Savezu za Srbiju: Oni koji prizivaju građanske sukobe ne žele dobro svojoj zemlji

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović rekla je danas da političari iz Saveza za Srbiju izjavama da je "zemlja na ivici građanskog sukoba" samo potvrđuju da je njihov glavni cilj da pokušaju da dođu na vlast bez izbora.

- Niko ko želi dobro svojoj zemlji ne bi u građanskim sukobima video šansu da dodje na vlast, kao što to rade političari iz Saveza za Srbiju. Ali, od onih koji su demokrate samo dok pobeđuju na izborima, za koje su institucije nezavisne samo kad procesuiraju svoje političke protivnike, ovo ne čudi, jer su za njih sva sredstva dozvoljena dokle god vide svoju šansu da dođu na vlast - navela je Mihajlović u pisanoj izjavi.

Ona je dodala da u zemlji u kojoj je vlada stabilna i ostvaruje dobre rezultate za građane, prizivanje sukoba služi samo da opravda druge zahteve opozicije, kao što su odlaganje izbora ili formiranje prelazne vlade, u kojima vide šansu da dođu na vlast bez izbora.

Jedan od lidera Saveza za Srbiju Nebojša Zelenović izjavio je da je Srbija na ivici "građanskog sukoba" u koji je "gura predsednik (Srbije Aleksandar) Vučić".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati