Politika

[ Izvor: Beta ]

13. 11. 2019. 17:51 0

Obradović: Krivične prijave me neće zaplašiti, smešan pokušaj pritiska

Predsednik Dveri Boško Obradović poručio je danas da ga krivične prijave koje su protiv njega podnete zbog ispisivanja poruke "Bojkot" na platnu u Vranju i tvita kritike zamenika gradnonačelnika Beograda Gorana Vesića "neće zaplašiti" i da predstavljaju "smešan pokušaj pritiska".

- Obe stvari zbog kojih su podnete prijave su deo mog političkog delovanja. Da li je normalno da vlast od Vranja pravi Potemkinovo selo i umesto sredjivanja fasada kači platno da bi Vučić mogao da se slika, a onda kada ukažemo na tu farsu i igranje sa inteligencijom gradjana i preko tog platna pošaljemo političku poruku dobijamo tužbu? Pa nije normalno - rekao je Obradović u saopštenju za javnost.

Ocenio je da "nije normalno" ni da se zbog njegove poruke Vesiću "oglašava i diže tužbe tamo neki Sima Spasić", a Vesića "nema nigde da objasni građanima zašto je uništio Beograd".
- Ako je za njih pretnja to što stalno ističem da će morati zakonski da odgovaraju, neka znaju da pri tom stavu ostajem - rekao je Obradović.

Kako navode Dveri, protiv Obradovića su podnete dve krivične prijave - jedna zbog ispisivanja poruke "Bojkot" na platnu u Vranju, dok je jednu podneo predsednik Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu Simo Spasić zbog tvita o Vesiću.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati