Ljubav

Direktno.rs

01. 09. 2022. 21:59 0

Zašto muškarci i žene ne žele seks: Lažan vrhunac, higijena

Evo šta muškarce, a šta žene odvlači od želje za intimom.

Sajt "Ilicit Encounters" sproveo je istraživanje u kojem je učestvovalo 2.000 ljudi kako bi se utvrdilo šta ih najviše odvlači od seksa.

Žene su otkrile da im, između ostalog, jako smeta kada muškarac ima "lošu tehniku", dok muškarcima smeta kada njihova partnerka nema samopouzdanja u spavaćoj sobi.

Takođe, dve trećine žena kaže da njihovu želju ubija čak i ako muškarac priča o bivšim devojkama, dok 58 odsto ističe da ih nervira što muškarci misle da je seks gotov čim dostignu vrhunac.

Muškarci polude ako žena insistira da se svetla isključe tokom vođenja ljubavi, a 57 odsto kaže da im je to najveći problem, a smeta im i ako žena tokom seksa ne ispušta zvukove i nepomično leži.

Nisu ni uzbuđeni kada žena nosi gaćice u stilu Bridžit Džons, a 52 odsto njih kaže da im želju ubijaju duboke, velike ili stare gaćice.

Zajedničko je i kod muškarcima i ženama da im smetaju kućni ljubimci u spavaćoj sobi, kao i znanje da je njihov partner varao u prošlosti.

Dame kažu da im želju ubija čak i kad im muškarac pošalje neželjenu sliku polnog organa, a na listi je i neprijatan miris.

Na pitanje "Hoćeš skoro?“ većina žena gubi želju za daljim odnosima, takođe im smeta im ako muškarac potajno gleda filmove za odrasle, ne želi da nosi kondom ili želi vezu poput one koju gleda u filmovima za odrasle.

S druge strane, muškarcima smeta kada je žena više zainteresovana da bleji na telefonu nego sa njima, ne podnose lošu higijenu, a želju im ubija i lažni vrhunac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]

Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati