Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Kuhinjica

[ Izvor: Direktno.rs ]

21. 05. 2022. 06:31 1

Svinjske šnicle u kremastom sosu od dve vrste pečuraka

Ručak za celu porodicu za čiju pripremu vam treba pola sata.

Sastojci:

400-500 g svinjskih šnicli

1 glavica crnog luka

1 sveža crvena paprika

1 kašika paradajz paste

200 g šampinjona

200 g vrganja

1-2 supene kašike brašna

so, biber, origano, suvi začin

Priprema:

Tanko isečene šnicle posolite, pobiberite i u malo zagrejanog ulja propržite, samo da dobiju boju. Zatim ih odložite sa strane. U isto ulje stavite sitno iseckan luk i propržite. Zatim dodajte papriku, paradajz pastu i pečurke. Začinite, dodajte brašno, nalijte vodom i nastavite kuvanje. Nakon toga vratite prvobitno propržene šnicle u sos, dodajte još malo vode i kuvajte zajedno desetak minuta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se


Rijaliti

Zoran Živković [29.06.2022.]




Anketa

Gde ćete na odmor ovog leta?

Rezultati

Video dana

Nebu pod oblake