Savremena žena

Direktno.rs

24. 09. 2020. 12:46 1

Šef nepušačima dao pet dana odmora više!

Jedan nemački ugostitelj je ljudima koje zapošljava i koji ne puše dao je pet dana odmora više od njihovih kolega pušača.

- Ranije je među zaposlenima bilo svađe "ovaj ide često na puš pauzu". To nije kritikovano bez razloga, jer kada se saberu sve pauze za pušenje dobije se neverovatno mnogo potrošenog vremena - objasnio je ugostitelj Helmut Glas, iz Nojštata u Nemačkoj.

Kaže da je stavio svoje zaposlene pred odluku hoće li stalne pauze za pušenje ili pet dana više odmora.

To je, kako navode mediji, pravno potpuno ispravno, a njegov sistem naišao je na veliko odobravanje u Nemačkoj.Inače on ima 12 zaposlenih od kojih su pet pušači i sedam nepušači, kao što je i on.

Jedan zaposleni je rekao da će prestati da puši zbog više dana odmora, ali ga je šef “uhvatio” kako puši u podrumu, pa je morao da odustane od dodatnih dana.

Šef kuhinje, na drugoj strani, koji je već 15 godina strastveni pušač, sada želi da prestane pošto ima odličnu motivaciju, i dalje se hrabro drži nepušačkog života.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati