Slobodno vreme

[ Izvor: Promo ]

20. 04. 2021. 11:49 0

Vreme je za prolećno čišćenje!

Svima nam je potrebna neka vrsta osveženja, naročito nakon promenljivog vremena i sveopšte nesigurne situacije. Možda nije trenutak za drastične promene, ali definitivno treba da učinimo sve što možemo kako bismo prolećne dane zaista doživeli kao novi početak i novu energiju.

To pre svega znači korišćenje svega onoga što imamo na raspolaganju, počevši od samih naših domova. I njima je potrebno prolećno osveženje baš kao i nama, a sa čistim domom, i nama će biti lakše da se posvetimo novim projektima i počecima. Naravno, tu mislimo i na osveženje terasa, tremova i vrtova, jer se sada možete posvetiti i majstorisanju na otvorenom. Bićete zahvalni sebi ukoliko se posvetite ovom prolećnom čišćenju i osvežavanju doma, a dobra vest je da Shoppster ima sve ono što vam je potrebno.

Na šta sve treba obratiti pažnju u domu?

Bez obzira na to da li živite u stanu ili kući, čisti dom donosi drugačiju vrstu energije od onog prepunog prljavštine, prašine i zakrčenja. Zbog toga je sada pravi trenutak da proverite šta vam sve fali od zaliha za čišćenje i bacite se na posao. Pre svega, treba krenuti od sitnica kao što su sudovi i veš, tako da će vam definitivno biti potrebni deterdžent i omekšivač, baš kao i sredstvo za pranje posuđa. Sada je vreme da pospremite hodnike i dnevnu sobu i da odložite višak stvari koje mogu da vam smetaju, jer je prostor za manevrisanje bitan ne samo tokom čišćenja, već i za normalno svakodnevno funkcionisanje.

Kada ste to učinili, vreme je za čišćenje stakala na prozorima i balkonskim vratima, kako biste neometano mogli da uživate u prolećnim prizorima.Ne treba zaboraviti na prašinu, za koju su obavezne mikrofiber krpe, a ni na čišćenje podova, za koje vam treba kofa sa oceđivačem i mop set za čišćenje. Nakon zimskog i kišovitog perioda, važno je proveriti i da se u nekom delu doma nije pojavila buđ, te delovati preventivno odgovarajućim sredstvom. Još jedno pomagalo koje ćete obožavati je Hurricane Spin aspirator, koji predstavlja idealnu kombinaciju usisivača, metle i ostalih vrsta kućnih čistača. Po završetku svega ovoga, vreme je za izlazak i  aktivnosti na otvorenom.

Osvežite dom i vrt i izađite napolje da udahnete punim plućima, organizam će vam biti i više nego zahvalan. Sav gorenaveden alat i opremu i još puno toga možete pronaći u Shoppster online prodavnici, a za pomoć nas kontaktirajte na +381 11 45 45 400.

Vreme je za vrtove i bašte

Sa dolaskom toplijeg vremena, svi imamo više energije i želje da iskoristimo sunčeve zrake za provođenje vremena na otvorenom, pa je to pravi trenutak za osveženje vrta.  Za najbolje i najefikasnije rezultate čišćenja prilaza i ostalih asfaltiranih delova dvorišta izaberite neki od perača pod pritiskom. Sređivanje vam umnogome mogu olakšati i industrijski usisivači namenjeni za usisavanje različitih vrsta materijala, pa čak i tečnosti. Vašem vrtu biće potrebno redovno zalivanje, pa se možete odlučiti za automatsko zalivanje, ili pak ručno zalivanje, a tu su i creva za zalivanje i prskalice za voće, po potrebi.

Nakon što ste završili sa tim, možete se posvetiti i drugim aktivnostima, na primer remontusvog bicikla. Vaš vrt je vaša radionica, a možda će vam trebati trimeri za travui živice, možda razne vrste ključeva ili nešto od ostalog ručnog alata. Kada se potpuno opremite, ostaje samo da odaberete koji vam je naredni projekat i kako dalje da sredite vrt.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati