Slobodno vreme

V. T.

15. 01. 2021. 13:02 28

"Vojska i policija su spromtno i jakno pomogle" (VIDEO)

Vojska koja spromtno i jakno pomaže, rad trafaostanica, pretvaranje električne u mehaničku energiju, sinergija energije - ovako izgleda kada gradonačelnik Leskovca i funkcioner Srpske napredne stranke Goran Cvetanović pokuša da objasni neku situaciju.

- Bila je kritična upravo ta linija Leskovac-Vlasotince, zbog toga što ogromna trafostanica je bila izložena ogromnoj količini vode i sami znate da je to da se električna pretvara u mehaničku i dolazi do opasnosti po život - objašnjavao je Cvetanović.

Iako već nadaleko poznat po laspusima i svojoj kontroverznoj ličnosti, Cvetanović je prilikom obilaska poplavom zahvaćenih produčja u Leskovcu, Vlasotincu i Žitorađi, ipak uspeo da iznenadi novim biserima.

- Zahvalio bi pored Vojsci RS i policiji koja je takođe spromtno, snažno i jakno pomogla nama i onemogućila da dođe do većih konsekvenca - nastavio je svoje izlaganje gradonačelnik Leskovca.

Cvetanović je na kraju govora, u svom već poznatom hvalospevu, zahvalio predsedniku Aleksandru Vučiću i ministru odbrane Nebojši Stefanoviću i konstatovao da "sinergija energije" uvek daje rezultate.

Kako su mediji prenosili, Cvetanović je osuđivan jer je pretukao jednu ženu, polomivši joj rebra, i ispalio metak u njenom pravcu. Poznat je i po piksli kojom je tukao gradskog većnika na podu. Dobio je i nagradu za džentlmena godine, kao i nagradu za najbolji dvorišni vrt, ali se takođe pohvalio starateljstvom nad štiglićem koji najlepše peva! 

Pored neobičnih odevnih kombinacija zbog kojih je dobio nadimak "faraon iz Leskovca", Cvetanović se može pohvaliti i "bogatim" obrazovanjem, Hvalio se i svojim preduzetničkim duhom, ali i činjenicom da je kao student medicine prodavao grožđe na leskovačkoj pijaci

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 28

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati