Slobodno vreme

Direktno.rs

28. 09. 2020. 16:01 0

"Bio si moj prvi i spas u vreme korone" SVI ČITAJU oglas za stan

Pojavio se oglas za stan, koji je sve sem uobičajen. Žena koja ga je sastavila, bila je više nego inspirisana. Evo o čemu se radi.

Ovaj oglas je sve stavio u drugi plan, bar kad je reč o nekretninama.

Naime, vlasnica ovog stana nije potpuno spremna da se razdvoji od njega, pa mu je napisala ljubavno pismo.

Prenosimo ga u celosti:

- Došlo je vreme da potražiš nove stanare koji će u njemu biti podjednako srećni kao što sam bila ja. Znam da te rastužuje to što više nismo cimeri, ali koliko te volim dovoljno pokazuje to što sam te spasila sigurne prodaje kad su svi u porodici izglasali za to.

- A koliko smo samo uspomena delili - bio si moj prvi stan u Beogradu, prvi stan u koji sam ušla sa burmom na ruci i kasnije bebom u nosiljci. I da se naša, u početku dvočlana porodica, vrlo brzo nije proširila na pet članova, ja sam sigurna da bismo i dalje živeli zajedno. Jer ne postoji lepše mesto za stanovanje od mesta gde se ti nalaziš - okružen šumicom i parkićima, a tako dobro povezan sa ostatkom grada.

- Čak ni gradska vlast nije mogla ništa tom veličanstvenom drveću koje te okružuje. Tvoj kraj je predivan u proleće, predivan na zimu i predivan na jesen. A tek pogled sa tvoje divne, ogromne terase - ne samo da je bilo pravi spas u vreme vanrednog stanja, nego na njoj komotno može desetoro ljudi da poštuje sve epidemiološke mere. A i ona tvoja dodatna sobica baš puno znači - bilo da ti neko dođe u goste ili da, kao ja, imaš ludog muža koji do pola noći prati Jokića i Denver. Kad smo kod sporta i klađenja, mogla bih se kladiti da ne postoji lepši zalazak sunca od onog dok gledaš raskrsnicu Vojislava Ilića, pa puca pogled do pola Ustaničke i hotela Srbija.

- Nebo je tu, nekim čudom, svako veče nestvarno roze boje, kao da ono govori da nema lepšeg kraja od tog. Mislim da bih ovde morala da stanem sa uspomenama na divne dane provedene u cimerisanju sa tobom, jer kako je krenulo teška srca ću te dati nekome - napisala je vlasnica u opisu oglasa stana koji iznajmljuje za 250 evra.

Kako vam se čini? Šta mislite kojom brzinom je žena izdala stan u Vojislava Ilića?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati