Slobodno vreme

Direktno.rs

13. 09. 2020. 21:07 3

BELA KUĆA "NA APARATIMA" Neko mu je ukrao fasciklo

Pokret ujedinjenih fantoma snimio je pesmu "Neko mu je ukrao fasciklo" i spot, apropo nedavno održanih pregovora o Kosovu u Beloj kući, a koje je, između ostalog, obeležila izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića, da mu je tokom pregovora zamenjena fascikla sa dokumentima.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je dobio titulu predmeta zezanja na društvenim mrežama nakon što je objavljen video snimak njegove reakcije iz Bele kuće, a na kojem neobično reaguje na reči Donalda Trampa, da se Srbija obavezala da će svoje diplomatsko predstavništvo najkasnije do prvog dana jula 2021. godine preseliti u Jerusalim.

Vučić se kasnije branio izjavom da je njegovu reakciju izazvalo to što je došlo do promene fascikle.

- Ja sam imao tada dobru fasciklu, ali su posle zamenili fascikle - što sam ja gledao da nam se ne dogodi - naveo je on.

Sve je to navelo Pokret ujedinjenih fantoma (PUF) da predsedniku posveti stihove. Pesma je inače prerađena verzija hita “Amsterdam” benda Riblja Čorba. U njoj je predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavljen kao “srpski Šeron Ston”, za kojeg se čulo “sve od Moskve pa do Vašingtona”.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati