Slobodno vreme

Direktno.rs

14. 08. 2020. 17:54 2

Pa, gde će im duša: Opljačkali baku u prodavnici (VIDEO)

Video zapis koji je usnimila jedna sigurnosna kamera u prodavnici u Velikoj Britaniji iznervirao je mnoge korisnike društvenih mreža.

U videu se vidi jedna baka koja pokušava da pazari, zatim se vidi da joj prilazi jedan gospodin koji traži pomoć i savet. Gospodin uzima nekoliko različitih namernica i pokazuje ih starijoj ženi koja se u potpunosti fokusirala na dotičnog. U tom momentu joj s leđa prilazi jedan mlađi muškarac koji stavlja ruku u njenu tašnu i uzima joj novčanik, pa potom opuštenim korakom odlazi dalje.Kako prenose lokalni mediji ovo je bila dogovorena pljačka i oba muškarca su već poznati lopovi koji često na ovaj način napadaju penzionere.

Baki je ukradeno oko 350 evra, ali joj je novac brzo vraćen. Kada se snimak pojavio na Fejsbuku mnogi korisnici su se udružili i prikupili sav novac koji je baki otet.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati