Slobodno vreme

M. Z.

09. 08. 2020. 21:44 2

ZA DLAKU Šta je s mozgom? (VIDEO)

U Srbiji su se vozači prethodnih godina igrali životom, odlučivali su se na riskantne poteze u saobraćaju, gde rizik nikako nije poželjan. Posebno je to bio slučaj sa vožnjom preko pružnih prelaza, gde je nepažnja često dovodila do kobnih situacija.

Naša zemlja generalno kuburi sa poštovanjem zakona, ali nećemo sada o njoj. Jer, iz sveta nam stiže jeziv snimak, pa čoveku samo preostaje da se pita "Šta je s mozgom".

Naime, u Španiji je zabeležen video snimak prilikom prelaska pruge, gde je prokazano različito ponašanje dva potpuno različita tipa vozača.

Jedan je sedeo u automobilu i strpljivo je čekao da voz prođe i da se rampa podigne, dok drugi nije hteo da čeka, i to zamalo da ga košta glave.

Jer, vozač džipa je pokušao da se provuče ispred rampe, a kako mu to nije pošlo za rukom, krenuo je da se okreće, ali nikako nije uspeo da se skloni sa pruge. I to se sve deđavalo dok je voz nailazio.

Videvši šta se dešava na putu, radnik za rampom je brže-bolje pritrčao, podigao je rampu kako bi vozač mogao da prođe i tako mu je spasao život.

Da sve bude dramatičnije, bukvalno sekundu nakon podizanja ramppe voz je prošao munjevitom brzinom, pa je vozač u drugom vozilu u neverici gledao celu ovu situaciju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati