Slobodno vreme

Direktno.rs

31. 07. 2020. 11:37 0

Par s Tajvana osvojio Instagram: Poziraju u zaboravljenoj odeći

Tokom karantina zbog pandemije koronavirusa, unuk ih je fotografisao kako bi ih razveselio, a danas te fotografije oduševljavaju skoro 450.000 korisnika na Instagramu.

U jednog perionici veša na Tajvanu, većina prljave odeće nakon pranja se vraća u ruke vlasnika, a ona koja ne nađe svoj put do vlasnika, završava na Instagramu zahvaljujući paru Čang-Van-ji i Hsu Šo-er.

Oni su postali globalno popularni, a njihov Instagram profil je postao viralan zbog poziranja u odeći po koju niko nikada nije došao.

On ima 83 godine, ona ima 84 godine, a njihov unuk, Ref Čang (31) koji je stilista svaki dan sređuje svoja dva modela za foto sesiju.

- Zaista sam iznenađen. Nisam mislio da će toliko stranaca zanimati slike bake i deke - rekao je Čang za “New York Time”.Ref Čang vodi Instagram profile koji je kreirao za vreme karantina.

- Nisu imali šta da rade, video sam koliko im je dosadno i želeo sam da ih malo razveselim - rekao je.

- Ispred kamere izgledaju vrlo prirodno i odmah su preuzeli ulogu modela. Odeća koju nose je eklektična, otmena i jako zabavna, a jedna od najpopularnijih fotografija je ona na kojoj Hsu Šo-e stoji naslonjena na otvorenu veš mašinu, a Van-ji stoji pored nje.Iako su na Instagramu objavili samo 22 fotografija, njihov profil je neverovatno popularan, iako je nastao pre samo mesec dana, već imaju skoro 450.000 pratilaca, a broj i dalje raste. - Naš unuk je vrlo kreativan, a njegova kreativnost usrećila je nas i mnoge druge - rekao je par za “New York Times”, a to potvrđuju i komentari ispod fotografija, na kojima korisnici pišu da ih je profil usrećio.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati