Slobodno vreme

Direktno.rs [ Izvor: Klix.ba ]

30. 06. 2020. 14:38 0

Birajte pažljivo: Kupovine koje moraju proći test

Iako danas možete da vratite veliki broj proizvoda u određenom periodu od dana kupovine, testiranje pre kupovine i dalje postaje sve popularnije.

Jedini siguran način da saznate šta kupujete i da budete zadovoljni kupovinom, bez ulaženja u često komplikovane postupke reklamacije, je testiranje proizvoda pre kupovine.

Ovo su proizvodi koje svakako treba da testirate pre kupovine:

Automobil

Automobil je ozbiljna finansijska investicija, a da ne spominjemo da vaša sigurnost u saobraćaju zavisi od ispravnosti automobila. Zbog toga je neophodno da pre nego što se odlučite za kupovinu određenog automobila uverite koliko se prijatno osećate u njemu.

Automobilska industrija je među prvima uvela test period pre kupovine, a ovaj pozitivan trend danas prihvataju mnoge druge industrije. Vaša bezbednost treba da bude apsolutni prioritet, pa je zato procesu kupovine automobila nešto čemu treba pristupiti pažljivo i odgovorno.

Mobilni telefon

Za razliku od pre samo 20 godina, danas je gotovo nemoguće zamisliti život bez mobilnog telefona. Mobilni danas služe za mnogo što šta, oni su zamenili fotoaparate, albume, idealan su izvor zabave i često oličenje materijalnog statusa.

Iako najnoviji modeli najpopularnijih proizvođača stvaraju redove ispred prodavnica čak i kad ih još niko nije isprobao, rastuće tržište mobilnih telefona dovelo je do toga da sve više proizvođača mobilnih telefona uvodi test model.

Ako vam je pre svega potreban telefon da biste dnevno obavljali nekoliko poziva, tada njegove napredne funkcije sigurno nije najvažnija stvar na svetu. Ali ako telefon za vas ima mnogo veću vrednost jer sa njim beležite značajne trenutke, čuvate memorije ili pravite amaterske snimke najvažnijih trenutaka u vašem životu, tada će vam sigurno biti korisno da testirate zum pre nego što ga kupite.Naočare

Pronalaženje odgovarajućih naočara koje odgovaraju vašem obliku lica, vašoj boji kose, dovoljno su moderne, ali takođe odgovaraju vašem stilu je najvažnije, ali imajte na umu da je njihova primarna funkcija da vam pruže zaštitu od sunca ili savršen vid.

Uprkos ogromnom izboru, pronalaženje tih naočara je ozbiljna lutrija. Zbog toga je ovde pokušaj i testiranje nešto što mora postati pravilo. Srećom, sve veći i veći broj brendova pruža priliku za testiranje naočara, a prva kompanija koja je "povukla nogu" je poznati Varbi Parker, koji daje priliku da se isproba čak pet modela, i naravno potpuno besplatno.

Pas

Ovo je mnogo važnije od bilo koje kupovine, jer imati psa i brinuti se za drugo živo biće je odluka koja vam može promeniti život.

Zato je odgovornost neuporedivo veća, jer pas zaslužuje da se prema njemu postupa onako kako se prema vama odnosi, a to podrazumeva bezuslovnu posvećenost i ljubav. Zbog toga je ovo jedna od najvažnijih odluka koju možete doneti u životu. Bez obzira da li želite da usvojite ili kupite psa, prvo testirajte da li ste spremni za njega.

Zamolite prijatelja da vam dozvoli da provedete dan ili nedelju sa njegovim psom. Ako shvatite da nemate dovoljno vremena, strpljenja i kapaciteta da se posvetite ljubimcu i budućem najboljem prijatelju, pričekajte pogodniji trenutak. Jer nijedan pas ne zaslužuje da ga zanemarimo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati