Slobodno vreme

Direktno.rs [ Izvor: bestlifeonline.com ]

24. 05. 2020. 09:20 0

PET trikova za blistavo čistu kuću

Kako ne biste provodili sate i dane u čišćenju zagorelih šerpi, tiganja, lonaca, masnih rerni, prljavih tuš kabina i slično, odnosno kako biste imali više vremena za sebe, otkrivamo vam praktične trikove za čišćenje kuće za koje sigurno niste do sada čuli.

Tako jednostavni, a efikasni trikovi koji će vam sigurno olakšati generalno čišćenje kuće.

Soda i limun za čišćenje wc šolje

Nisu vam potrebna hemijska sredstva da biste vašoj wc šolji podarili blistav i čist izgled. Jednostavna mešavina soka od limuna i sobe bikarbone, ukloniće svu nečistoću i neprijatne mirise.

Pasta za zube za efikasno čišćenje srebra

Ukoliko nemate kupovna sredstva za čišćenje srebrnih poslužavnika, najobičnija pasta za zube vam može pomoći. Nanesite je na mesta na kojima je srebrni poslužavnik ili neko drugo posuđe izgubilo svoj sjaj i suvom krpom ili četkom, glancajte do perfekcije.

Deterdžent za sudove za čišćenje mreža protiv komaraca

Na mrežicama protiv komaraca uvek se zadržava velika količina prašine i nečistoća. Ako upotrebite deterdžent za sudove sa malo vode u raspršivaču, efikasno ćete ukloniti sve tragove nečistoća koji su se na njoj nakupili.Buđ u kupatilu uklonite votkom

Flaša votke u frižideru je izvrsno rešenje ne samo za koktele već i za uklanjanje buđi u kupatilu. Tragove buđi uz pomoć nje možete sa lakoćom ukloniti sa pločica i fugni. Napravite 50:50 miks vode i votke u bočici sa raspršivačem. Zatim isprskajte kritična mesta u kupatilu i sačekajte 15 minuta. Potom uzmite suvu krpu i obrišite. Alkohol u votki će ne samo ukloniti prljavštinu već i sprečiti dalje širenje buđi.

Grejp za čišćenje kade

Grejpfut je veoma efikasan prilikom čišćenja kade, dna tuš kabine i lavaboa. U kombinaciji sa kuhinjskom solju deluje poput magičnog sredstva za čišćenje. Pri tom ovo "sredstvo" ne narušava vaše zdravlje, niti šteti prirodnoj sredini.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati