Slobodno vreme

Direktno.rs [ Izvor: Elite Readers ]

04. 03. 2020. 09:01 0

Dozvolili da se ljubimci sahranjuju pored vlasnika

Mnogi veruju da su kućni ljubimci naši najverniji prijatelji. Zbog tog stava neki vlasnici su želeli da budu sahranjeni sa svojim iskrenim drugom, ali nažalost groblja zabranjuju da se kućni ljubimci sahranjuju na teritoriji predviđenoj samo za ljude. Ipak u jednom gradu je ova zabrana ukinuta.

Guverner Njujorka Andru Kuomo je izmenio zakon kad je dobio informaciju da mnogi građani traže i nalaze ilegalne načine da sahrane svoje kućne ljubimce u okviru groblja koje su predviđena samo za ljude.

Kako bi učinio Njujork boljim gradom za sve koji vole svoje krznene prijatelje reagovao je brzo i izmenio zakon 2016. godine, pa vlasnici kučića, mačaka i drugih kućnih ljubimaca sada mogu mirno zakupiti dodatnu parcelu u kojoj će njihov verni prijatelj ležati.Iako je u Sjedinjenim Amerićkim Državama odvojena određena teritorija u svakom gradu za groblja kućnih ljubimaca, zakup grobnih mesta je opao u proteklih pet godina zbog vlasnika koji ne žele da se odvajaju od svojih prijatelja i često ih sahranjuju u dvorištima ili kraj svojih grobova.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati