Slobodno vreme

Direktno.rs

14. 11. 2019. 21:33 0

(FOTO) Lekari im osam meseci garantovali da čekaju devojčicu, a rodio se dečak

Sara Hani (28) i njen suprug Viliam Govan (29) iz Severne Irske opremili su dečju sobu ružičastim tonovima, kupili ružičastu odeću i obuću, ćebiće i plišane igračke sigurni da će njihovo treće dete, takođe biti ćerka.

Nisu imali razloga da sumnjaju jer su im ginekolozi tako rekli - svaki put posle osam pregleda na koliko ih je Sara, kaže, bila.

Međutim, na poslednjem ultrazvuku, napravljenom dva dana nakon termina porođaja, saznali su da će dobiti sina. Tu vest primili su kada je porođaj već skoro započeo. Umesto devojčice, na svet je došao Maks težak oko 3.200 grama.

Dečak je rođen pre 12 nedelja i mnogo  je obradovao porodicu.

- Bila sam srećna kada su mi prvi put rekli da opet nosim devojčicu. Mislila sam kako već imam dve ćerke, većina mojih prijateljica ima devojčice i zapravo se nikada nisam družila sa dečacima, i da sa devojlicama znam šta radim pa će mi biti lakše. Ipak, moja najstarija ćerka Ela (7) mnogo je priželjkivala brata - ispričala je Sara.

Dodala je kako je tokom trudnoće bila na pregledima i u privatnim ginekološkim klinikama, ali i državnim. Želeli su da znaju pol deteta pre rođenja kako bi sve pripremili. Svi lekari su rekli da slobodno mogu da se pripreme za dolazak još jedne devojčice, jer im je sve ukazivalo na to.

- Mlađa ćerka Abi (3) u početku je bila zbunjena jer je očekivala sestru pa je znala da meša imena i Maksa je zvala Luna pošto su to ime pripremili za prinovu pre nego što su saznali da nije devojčica - rekla je Sara, a prenosi Dejli Mejl.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


U trendu

Zoran Živković [29.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati