Savremena žena

Direktno.rs

08. 10. 2020. 13:25 0

Baka (90) proslavila rođendan skokom iz aviona!

Patriša Baker iz Lankašira kaže je da ceo događaj bio sjajan.

U klipovima i na fotografijama koje je objavio Metro.co.uk, a koje možete pogledati OVDE videćete baku od 90 godina u crvenom skafanderu kako uživa u skoku iz aviona na visini od 4.572 metra.

Patriša je pre skoka rekla da nije uplašena jer zna da ima odličnu fizičku kondiciju, pošto radi 50 trbušnjaka svako jutro, ali kada je ponovo dotakla tlo prizala je da se ipak malo uplašila.

Baka Baker je ipak imala povod zbog kog se opredelila za ovakvu egzibiciju, htela je da privuče pažnju mnogih i da sakupi novac koji je kasnije donirala u humanitarne svrhe.

- Kada smo iskočili iz aviona prvih par sekundi mi nije bilo baš prijatno, ali kasnije sam se opustila, uživala sam u pogledu.- Ali kada smo otvorili padobran, malo me je uplašio trzaj, sada sam okej – rekla je hrabra baka.

Patriša je kasnije objasnila da nikada ranije nije htela da skače iz aviona, ali pošto nije imala ideju kako da proslavi rođendan odlučila je da uradi nešto što inače nikada ne bi. Naravno odmah je naišla na problem.

- Doktor nije hteo da mi izda potvrdu da smem da skačem, jer imam puno godina. Pa sam zato morala da obavim medicinski pregled u sklopu sportskog centra. A zbog zatvaranja nisam mogla da skačem tada kada mi je bio rođendan, već par dana ranije.

Dok je Patrišala pada sa visine od preko 4.500 metara, Karla njena ćerka, je sve posmatrala.

- Sve vreme sam bila zgrčena, a kada je konačno sletela pao mi je kamen sa srca – ispričala je Karol.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati