Savremena žena

Direktno.rs

02. 10. 2020. 18:23 1

Baka izlemala lopova: Nije znao da ima crni pojas

Lopov koji je upao u stan 81-godišnje Elizabet McKrai nadajući se lakom plenu brzo je na bolan način saznao da je doneo pogrešnu odluku.

Starici je pomogla Lorenza Marujo (67), koja već 26 godina trenira borilačke veštine i ima crni pojas u džiju džitsu. Iako je visoka samo 150 centimetara i teška 45 kilograma, Lorenza je lako savladala provalnika koji je napao njenu komšinicu.

Lorenza je za američki "CBS" rekla da je čula vriske komšinice kojoj je lopov upau u stan, zgrabio je i potom oborio na pod. Zgrabila je bejzbol palicu i priskočila joj u pomoć.

- Progurala sam se između njih kako bi ih razdvojila, potom sam skočila na njega i počela da ga udaram. Ustao je i pokušao da mi zavrne ruku, ali umesto toga ja sam uvila njegovu. Počeo je da jeca da ga boli, a ja sam mu rekla da me baš briga jer nije trebalo da napada staricu na prvom mestu - rekla je Lorenza.Njene borilačke veštine iznenadile su i komšinicu koju je branila.

- Nisam očekivala da će ta mala žena biti tako hrabra. Rekla sam joj da bude oprezna jer može da nas ubije, a ona je odgovorila: "Ne večeras" - rekla je Elizabeth.

Starica je primljena u bolnicu posle napada, ali je puštena sutradan.

Napadač Donald Robert Prestvud (59) uhapšen je zbog sumnje da je napao stariju osobu, a izričena mu je kaucija od 150.000 dolara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati