Savremena žena

21. 09. 2020. 16:21 0

Haljina iz "Seks i grada" košta kao stan u centru!

Kao princeza Sara Džesika Parker u ulozi Keri zaspala je u jednoj sceni obučena u raskošnu krinolinu, bajkovitog izgleda, s potpisom slavnog dizajnera Oskara de la Rente.

Serija "Sex i grad" koju je kostimografski potpisala Patricija Fajld autorka stila koji je obeležio početak ovoga veka birala je niz posebnih haljina za svoje glavne junakinje.

Jedna od takvih, koju je obukla Keri u legendarnoj sceni kad je zaspala čekajući svog princa, imala je vrtoglavu visoku cenu od čak 85.600 evra, piše Cheat Sheet.

Kreaciju je potpisao slavni brend Oskar de la Renta.

Na kraju se Aleksandar Petrovski nije pojavio na vreme, već je debelo zakasnio, a scena u kojoj se Keri budi u toj divnoj haljini usred luksuznog kreveta u pariškom hotelu, obeležila je kraj serije koja i danas ima mnogo obožavateljki.

Haljina dostojna svake princeze zapravo je balska kreacija napravljena od skupocenog tekstila i predstavlja kategoriju kreacija inspirisanih dvorskim damama i pričama o sretnom kraju.

Međutim, Keri i Aleksander, kog je glumio slavni baletan Mihail Barišnikov, nisu imali srećan kraj, već se Keri vratila svojoj prvoj ljubavi, Mr. Bigu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati