Savremena žena

Direktno.rs [ Izvor: mojparfem.net ]

07. 08. 2020. 10:29 1

Razlike parfema i testera: Da li se isplati kupiti bočicu?

Treba napomenuti da se testeri često razlikuju po dužoj trajnosti i većoj intezivnosti od istog parfema u ambalaži namenjenoj za prodaju u parfimerijama.

Skoro svi proizvođači ih dodatno koncentruju kako bi se potencijalnom kupcu miris učinio što jačim i trajnijim. To znači da testeri duže traju i intenzinvniji su.

Testeri su obično u bočicama sa najvećom zapreminom u kojoj se isti parfem prodaje, nema ih u malim i srednjim zapreminama. Sama bočica je identična orginalnom pakovanju sa izuzetkom da nemaju ponekad poklopac.

Njihova cena je nešto niža samo zbog načina pakovanja to jest zbog ambalaže. Testeri se pakuju i isporučuju u transportnoj ambalaži koja je obična kartonska kutija. Na sledećoj slici možete videti primer uobičajenog pakovanja parfema, testera koji vam može biti isporučen.Takođe, testeri na kutiji imaju oznaku "nije namenjeno prodaji" i zbog toga se ne mogu naći u prodaji parfimerija. Međutim, kod nas su oni dostupni Vama jer su zbog svoje cene daleko pristupačniji, odnosno jeftiniji od istoga parfema.

Važno je napomenuti da ove vrste pakovanja nisu namenjene za poklone, već samo za ličnu upotrebu. Ukoliko niste namenili da parfem darujete nekom već da ga koristite za ličnu upotrebu, svako će vam preporučiti da kupite tester jer ćete dobiti apsolutno istu bočicu i sadržaj za manju cenu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati