Savremena žena

26. 07. 2020. 09:24 0

Nekada mane, danas dame plaćaju takav izgled

Većina žena sklona je traženju mana u svom izgledu - smatraju da im je kosa tanka, koža nije ni blizu savršenstva, da im usne nisu nimalo privlačne, da prirodnu boju treba ofarbati što pre...

Ipak, danas su se standardi potpuno promenili. Sledećih sedam stvari nekada su smatrani manama, a sada su apsolutni trend!

1. Prirodno crvena kosa

U prošlosti su žene često farbale prirodnu crvenkastu kosu u plave nijanse kako bi prikrile crveni pigment koji se smatrao neuglednim. Danas su takve boje za kosu ne samo dostupne, već i vrlo tražene, a daju specifičan prirodan izgled.

2. Puni obrazi

Iako ova karakteristika čini da izgledate mlađe, mnoge žene nisu bile srećne što imaju "punačke obraze" i išle su pod nož da bi ih se rešile i istakle jagodice. Ipak, danas su mnoge poznate žene ponosne baš na ovakve obraze koji ih podmlađuju bez odlaska pod nož.

3. Seda kosa

Ono čega su se nekada stidele, žene danas sa ponosom nose i zbog toga im se mnogi dive!

4. Prirodne usne

Do nedavno su sve žene sanjale o punim usnama, ali i ovom trendu je došao kraj. Danas žene uživaju u prirodnoj slici koju vide pred ogledalom, a i muškarcima su prirodne usne poželjnije.

5. "Nesavršena" koža

Trend konturisanja lica ostao je u prošlosti. Pegice i druge prirodne nesavršenosti nisu nešto što treba skrivati, naprotiv! Pokažite ih slobodno!

6. Široki kukovi

Nakon mnogo godina trenda mršavosti, obline su zauzele modni tron. Nema razloga da se stidite ako vam je priroda podarila široke kukove, baš kao što imaju Dženifer Lopez, Bijonse, sestre Kardašijan...

7. Nokti bez gela

Iako su godinama dominirali izliveni, ponovo su u trendu kratki, prirodni i neupadljivi nokti, koji odaju utisak prefinjenosti i sofisticiranosti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati