Savremena žena

Direktno.rs [ Izvor: The Sun ]

27. 07. 2020. 07:04 1

Došla da se ofarba, pa namazana izvarala frizere

Zaposleni u jednom frizerskom salonu doživeli su šok zbog načina na koji je mušterija izbegla da plati.

Džejms Klark, vlasnik frizerskih salona "No 23 Hair and Beauty" u Velikoj Britaniji ispričao je da je jedna žena zakazala farbanje na foliju pod lažnim imenom i da je u sred sređivanja ustala i otišla.

Žena koja se predstavila kao Helena Li je mirno sačekala da joj frizerka namaže kosu i stavi foliju na glavu. Onda je malo sačekala, pa pitala zaposlene da izađe da kupi nešto da pojede iz prodavnice preko puta salona i da se vrati.

Frizerima to nije bilo sumnjivo i ohrabrili su ženu da ima više nego dovoljno vremena da ode i jede, jer su joj tek stavili foliju na kosu.

Problem je nastao kada su frizeri posle nekog vremena primetili da se mušterija nije vratila.- Za četiri godine koliko radimo ovo nismo do sada imali. Žena koja je zakazala sređivanje pod imenom Helena Li je mirno sačekala da joj uradimo više od pola frizure. Potom je rekla da je gladna i da će čim kupi nešto iz prodavnice preko puta slona da se vrati kako bismo završili frizuru. Nikada se nije vratila i nije se javljala na kontakt telefon koji je ostavila - napisalo je vlasnik na Fejsbuk stranici.

- Odlučili smo da podelimo ovu priču sa svima kako bi upozorili frizerske salone u neposrednoj blizini da postoji dama koja će doći da se sredi "za džaba".

U objavi su naveli da nisu ljuti i da neće propasti za 80 evra koje im žena duguje za frizuru. Objasnili su da su zabrinuti i da ih samo zanima zašto je ona ovo uradila.

Mnoge fejsbuk korisnike je ova situacija iznervirala.

- Nadam se da će ova žena da se upristoji i da će doći da plati - napisala je jedna korisnica.

- Ovo je šokantno. Morala sam dva puta da pročitam objavu jer nisam mogla da poverujem sopstvenim očima - napisala je druga korisnica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati