Savremena žena

Direktno.rs

12. 07. 2020. 06:57 1

OPSESIJA Vežbala tokom trudnoće i pred porođaj

Nije želela da dobije na kilaži ili da potpuno izgubi oblik tela, pa je vežbala tokom cele trudnoće.

Janja Milutinović (34) postala je fascinirana fitnesom 2013. godine. Pre toga bila je deo lošeg društva, imala je nasilnog partnera i stalno je pila alkohol. Bila je, kaže, mamurna gotovo svaki dan dok se jednom nije pogledala u ogledalo i shvatila da joj očajnički treba promena.

Zahvaljujući vežbanju i provođenju puno vremena u teretani, stigla su i pozitivna dešavanja u njenom životu. Danas se druži samo s ljudima koje je tamo upoznala, a pored tegova i mašina za fitnes pronašla je i ljubav svog života, partnera Risela Martineza (30).

- Ne gledam televiziju, ne družim se puno sa ljudima. Da biste imali telo poput mog, potrebno je mnogo žrtvovanja, a trening mora da bude prioritet - rekla je.

Ova mlada majka, poreklom iz Švedske, ali sa adresom u Njujorku, zatrudnela je samo dva meseca pošto je upoznala svog dečka, a da ne bi izgubila sve mišiće na kojima je naporno radila, odlučila je da trenira tokom trudnoće do poslednjeg trenutka, bukvalno pred porođaj!

Ona je u porodilištu odradila još jedan brzi trening, pre nego što je rodila ćerku Smiljanu. Dok su je žene uglavnom podržavale, muškarci su je najoštrije osuđivali.

- Ponašaju se kao da poznaju moje telo bolje od mene, ali mene ne dotiču njihove osude.

Samo dve i po nedelje posle porođaja, vratila se u teretanu, trenira po šest sati, šest puta nedeljno.

- Znam da lekari savetuju da sačekate šest nedelja pre nego što počnete ponovo da vežbate, tako da to ne bih preporučila nikome. Ja sam ovo odradila na svoju odgovornost i sve je prošlo dobro - rekla je za “The Sun”.

- Nikada nisam bila srećnija, čak sam možda i zavisna, ali to je zdrava zavisnost - zaključila je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati