Savremena žena

Direktno.rs

03. 07. 2020. 09:15 1

Žvaku iz kose mama je izvukla PUTEROM

Jedna pametna mama iz Australije je na Fejsbuku podelila savet kako brzo i lako da uklonite žvakaću gumu iz kose, a to je demonstrirala na trogodišnjoj ćerkici Ari.

Aria (3) se poslužila žvakaćom gumom dok je mama Marni Polok bila zauzeta radovima po kući. Devojčica je uspela žvaku da uplete u svoje prelepe prirodne lokne, piše “TheSun”.

Iako se u početku bojala da će morati da seče svu devojčicinu kosu, odlučila je da nađe rešenje na internetu i zamolila je ljude na Fejsbuku da joj pruže savet. Iako je bila preplavljena komentarima uspela je da nađe najbolje rešenje.Odlučila je da isproba trik sa puterom od kikirikija, namazala je deblji sloj putera na pramenove u kojima je bila upletena žvaka.

Ostavila je da odstoji oko dva minuta, a zatim je češljem lagano izvukla žvaku iz kose. Ona je rekla da je iznenađena koliko brzo i efikasno može da se izvuče lepljiva poslastica. Na Fejsbuku je podelila fotografije svog uspeha i preporučila drugima da isprobaju isti metod ukoliko se nađu u sličnoj situaciji.Puter od kikirikija uradio je dobar posao jer sadrži puno masti, a to je uticalo na žvaku da se odvoji od suve kose u koju je bila upletena.

- Ove ideje su lude! Kako je uopšte nekome palo na pamet da koristi puter od kikirikija - prokomentarisala je jedna korisnica na Fejsbuku, i dodala da je ona već isprobala metodu i da može da potvrditi da li zaista upalilo.Ostali korisnici u komentarima su navodili da su probali i majonez, kokosovo ulje i maslinovo ulje i da su rezultati podjednako dobri. Bilo je i onih koji tvrde da im je to pomoglo kada su držali led preko žvake, a neko se i da Koka kola može da pomogne.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati