Savremena žena

Direktno.rs [ Izvor: Miss7Zdrava ]

29. 06. 2020. 12:28 1

Mama OBJASNILA što ne uči dete da deli igračke

Zamislite, seli ste seli u omiljeni kafić, naručili kafu i otvorili laptop, kad se odjednom pojavi stranac i kaže vam da se pomerite jer je vreme da on sedne tu i igra igrice na vašem laptopu. Vi naravno ne želite, a onda se pojavi konobar koji kaže da morate da delite vašu “igračku” sa ostalima. Upravo ovako se osećaju deca, po mišljenju jedne majke.

Džol Visler je mama blogerka i neretko piše duhovite porodične anegdote za mnoge strane portale. Ona je nedavno navela pet razloga zašto ona svoju decu neće terati da dele stvari sa drugima.

Ne želim da unosim nemire

Ako se moje dete igra sa nečim namenjenom za jednu osobu i dođe neko drugo dete  samo ću reći, bolje da se povuče. Ja prva ne bih uzela sastojke za vaše kolače dok pripremate iste. Zamislite da dete pravi kolače. Ako želi vašu pomoć, tražiće je.

Koncentracija

Čitate knjigu i stižete do najnapetijeg dela kada otkrivate ko je ubica i onda vam neko dođe i baci knjigu kroz prozor. Stalno bi bila nekako napeta kada bi znala da u svakom momentu može neko da dođe i da me ometa dok uživam u nekoj aktivnosti. Ovo se stalno dešava vašem detetu.

Neću ih bacati pod autobus

Neću uzeti neku Lego kockicu svojoj ćerki kad ona pravi nešto. Nije logično. Zašto onda vaše dete to radi mom?Čudno je

Deljenje je čudno. Da li odrasli dele automobile? Radno mesto? Bračne partnere? Prošli put kad sam proverila, ne živimo u poligamnom društvu.

Ne zanima me pravda

U školi, u životu nije sve fer. I nikad neće biti. Srećno u pravom životu. Da, to dete se duže igra sa tom igračkom nego vi. Teško je, ali mislim da ćete preživeti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati