Savremena žena

Direktno.rs

01. 07. 2020. 12:51 1

Pokazala kako kriju celulit i bore: "Ne brini šta misle drugi"

Svi znamo da mnogo toga zavisi od uglova, držanja i iskustva u poziranju. Ako želite da izgledate savršeno na slikama na društvenim mrežama, onda morate da uzmete sve ovo u obzir, ali da li ste znali i da svetlo igra veliku ulogu?

Deni Merker je novinarka i influenserka iz Sjedinjneih Američkih Država koja ne mari toliko za uglove i držanje, njoj je najbitnije svetlo. Nedavno je počela da objavljuje slike na kojima se vidi koliko je ovaj faktor zapravo bitan.

Influenserka koju na Instagramu prati preko 720.000 korisnika odlučila je da otkrije fanovima da niko nije savršen i da se lako može lažirati nečiji tip tela.Kako bi istakla ulogu svetla kada su selfiji u pitanju, podelila je dve fotografije sebe u bikiniju. Obe su uslikane istog dana u istoj odeći.

Na prvoj fotografiji Deni je u prvi plan stavila svoja leđa i zategnutu zadnjicu, dok je njen prednji deo tela i noge sa celulitom sakrila u senci. Dok je na drugoj "osvetlila" svoje mane.- Najbitnije je svetlo. Mnoge influenserke znaju koliko su uglovi bitni, ali i svetlo - napisala je Deni u opisu ispod fotografije.

- Prestanite da se upoređujete sa nekim sa interneta. Mnoge devojke imaju ceo tim koji im pomaže da uslikaju što bolju fotku, svi smo mi ljudi i svi imamo neke mane.

Njena objava je brzo postala viralni hit, sa preko 350.000 lajkova.- O ovome treba više da se priča. Znam mnogo devojaka koje odbijaju da nose šortseve i kratku odeću jer nisu "savršene". Mnoge se pate i nose odeću u kojoj im je vruće jer veruju da sve devojke moraju da izgledaju kao modeli sa Instagrama - napisala je jedan korisnica.

Mnogi su se zahvalili Deni jer im je ova objava pomogla da shvate da niko nije savršen.- Zbog lepih uglova, svetla, efekata i fotošopa izgubila sam svo samopouzdanje. Iako znam da te devojke nisu savršene, kada vidim njihove fotografije odmah osetim neku nelagodnost jer ja imam celulit, malu zadnjicu i višak kilograma. Ali ako bi neke povremeno objavile i neke prirodne slike mislim da bi to mnogim damama vratilo samopouzdanje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati