Savremena žena

Direktno.rs

24. 06. 2020. 13:42 3

Ćerka Monike Beluči već VLADA modnim svetom

Najstarija ćerka italijanske glumice i modela krenula je majčinim stopama. Reklama koju je snimala prošle godine za poznati italijanski brend konačno je izašla, a ova tinajdžerka pokupila je brojne pozitivne komentare za talenat i lepotu koje je nasledila od majke.

Deva Kasel, ćerka italijanske glumice Monike Beluči i glumca Vensana Kasela ima tek 15 godina, a već joj predviđaju uspešnu karijeru. Svake godine je sve sličnija majci koja je nebrojeno puta proglašena jednom od najlepših žena na svetu.

U reklami za novi miris "Shine" lepa Deva izvrsno se snašla u ulozi modela pa blista odevena u lepršavu belu haljinu.Prvi projekat za Dolce & Gabbana snimila je još prošle godine, a rezultat je ugledao svetlost dana tek sada. Devinu lepotu, ali i talenat za poziranje pohvalili su mnogi, a neki od njih još uvek ne mogu da veruju koliko liči na majku.Inače, Monika uz Devu ima još jednu ćerku, desetogodišnju Leonie, a tadašnjeg supruga Vensana Kasela upoznala je 1996. na setu filma "The Apartment". Venčali su se 1999, a 2004. rodila se Deva, a 2010. Leonie. Ipak, njihova ljubav nije potrajala pa su se razveli u avgustu 2013. godine.Monika je par godina nakon razvoda pronašla novu ljubav - francuskog umetnika i scenografa Nikolasa Lefebvrea s kojim se prvi put pojavila u javnosti na Šanelovoj reviji 2019. godine., iako su ljubavi još od 2017.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati