Savremena žena

22. 06. 2020. 10:03 0

Rešila se BOLNIH akni: Ključ je ishrana

Majka petoro dece na Instagramu je sakupila mnogo pratilaca super idejama za frizure. Međutim, vremenom, je počela da se bavi raznim životnim temama, a između ostalog pisala je o borbi s aknama.

- Prošle godine sam se borila s teškim cističnim aknama. Lice me bolelo svo vreme. Budila sam se noću i plakala od bolova. Bilo je to nešto što sam pokušala da sakrijem od svih nanošenjem šminke. Naučila sam kako da sakrijem crvenilo, ali 'kvrge' su se i dalje videle. Zato sam nosila šešire i kosu stavljala što bliže licu. Nisam mogla ljude da gledam u oči jer sam se bojala da će svi primetiti pa sam čak znala i da izbegavam sve. Bila sam depresivna, ali i razočarana u sebe što sam se tako osećala zbog svoje kože. Kad sam shvatila da džabe dajem pare na razne preparate, pokušala sam da pronađem razlog u svom telu. Organizam i akne su mi govorile da nešto nije u redu. Otišla sam do lekara i uradio mi je analizu krvi. Ispostavilo se da mi nedostaje toliko vitamina da sam na kraju dnevno pila oko 25 dodataka ishrani kako bi popravila svoje stanje. Promenila sam i ishranu. Osim što mi je koža ozdravila, poboljšalo mi se raspoloženje, bila sam manje umorna i imala više motivacije. Opet sam to bila ja - rekla je Ani.

Srce mi kuca kao ludo od sreće! Levo je fotografija iz novembra, a desna od danas, otkrila je influenserka Ani Pirs (31).

Objasnila je da je iz ishrane izbacila gluten po preporuci stručnjaka, a ističe kako joj je najteže bilo da se suzdržava od šećera.

- Dok suprug jede sladoled, uzmem mu samo zalogaj jer znam da mi to smeta. Otkrila sam recepte na Pinterestu pa mi je bilo lakše - otkriva. Svako jutro započinje sokom od celera.

Nova ishrana joj odgovara i ističe da se "preporodila", a kako je proces izgledao objavila je na svom Jutjub kanalu.

Njene tutoriale u kojima je pokazivala kako jednostavno napraviti frizuru kao iz frizerskog salona, obožavaju hiljade ljudi.

Za Noć veštica pokazala je kako usklađuje Mini frizure sa svojom ćerkicom, ali ova frizura ne mora da bude rezervisana samo za taj dan.

Pokazuje i kako napraviti super frizure za nešto kraću kosu.

Ovo su super frizure koje možete napraviti za svoje devojčice.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati